Mommy

LUIERTAS VAN ISOKI

Tijdens mijn zwangerschap keek ik veel video’s op YouTube die over je luiertas gaan. Wat moet je allemaal meenemen? Wat is wel en niet handig?

Ik ben nogal het type wat alles bij zich wilt hebben dus ik wist al snel dat ik een tas wilde hebben die groot was en veel vakjes heeft.

Na wat speurwerk op Google en Pinterest kwam ik het merk Isoki tegen. Eindelijk tassen die er ook hip en fashionable uitzien. Want dat was toch eigenlijk ook wel een eis. Ik kon mij voorstellen dat als je op pad gaat je niet ook nog eens je handtas mee wilt nemen en met 2 tassen gaat lopen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor het model Madame Polly in de kleur tan.

Een super grote tas met 3 grote vakken en daarin ook weer kleine vakjes. Je krijgt er standaard ook een geïsoleerde flessenhouder, een verschoonmat en een klein toilet tasje erbij.

De tas is zeker groter dan de gemiddelde luiertas en daar moet je van houden.
Voor mij betekend dit meer mogelijkheden om alles bij mij te hebben. Ik heb de 3 vakken verdeeld in 1 voor Floris, 1 voor de luiers en toebehoren en 1 voor mijzelf. Zo kan ik makkelijk zoeken als ik iets nodig heb.

Volgende items heb ik altijd standaard in mijn luiertas:

  • Luiers, billen doekjes, snoetepoetsers en luierzakjes
  • Extra kleding voor Floris en een extra shirt voor mijn vriend en mijzelf
  • Slabbetje, spuugdoekje en hydrofiel doek
  • Flesje, thermoskan, flessenhouder en poedertoren (tip : op de poedertoren heb ik op een stukje washi tape geschreven wat de verhoudingen zijn van zijn flesje op dit moment. mocht hij ineens ergens anders zijn bij iemand die normaal geen flesjes maakt dan is dit altijd handig.)
  • Speeltje en een speen
  • Petje, zeker nu met het zonnige weer
  • En een toilet tasje gevuld met mini producten voor Floris zoals billen crème en zonnebrand.

Wat zijn voor jullie de musthaves om mee te nemen in je luiertas?

Advertenties

0 reacties op “LUIERTAS VAN ISOKI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: