Fashion Mommy

ZEEMAN SHOPLOG BABY COLLECTIE

Mijn moeder zei al voordat ik zwanger was als je baby kleding nodig hebt ga je naar de Zeeman. De rompers en de collecties zijn leuk, de kwaliteit is goed en het is niet duur. Zij kocht al bij Zeeman toen ik nog baby was, dat is al meer dan 35 jaar geleden. En nog steeds zijn de collecties leuk.

Tijdens mijn zwangerschap besloot ik een kijkje te nemen en ik was meteen verkocht. Het eerste item wat ik voor Floris toen kocht was een spijkerblouse met een trui in maat 74. Ik wist gewoon als ik het nu niet mee neem dan is het er straks niet meer en het was te leuk om te laten hangen. De manden erna ben ik vaak nog terug gegaan voor rompers, beddengoed en spuugdoekjes. De prijzen zijn laag dus je neemt makkelijk steeds iets mee.

Wat ze bij Zeeman heel slim doen is, ze hebben een collectie boekje gemaakt voor de aankomende collectie, hierin staat erbij vermeld wanneer het in de winkel hangt. Super slim want ik word hier hebberig van en heb zelfs de data in mijn agenda genoteerd zodat ik het in de gaten kan houden. Het boekje kan je afhalen bij de kassa, aanrader 😉 .

pagina.00001

Gisteren liep ik een van mijn favo vestigingen binnen in Nieuwerkerk a/d Ijssel (deze is trouwens super netjes wat het hele fijn  maakt om te shoppen).
En hier was al een deel van de nieuwe najaar collectie binnen. Binnen no time had ik mijn mandje gevoeld met de volgende items.

20180712_164232

Een hydrofiel doek en boxpakje in de robot print. Basic rompers in 2 kleuren in een maat 62, dit voelt mij voor mij als heel groot haha wat gaat de tijd snel en wat groeit Floris hard. Nog een boxpakje en matching slabbetjes in een super leuk multi print. En als laatste een nieuwe hoes voor het aankleed kussen.

Oh en Zeeman als jullie dit lezen jullie new born leggins unisex zijn super, graag meer kleuren per seizoen, dat zou echt super zijn. 🙂

 

 

Naast de new born collectie hebben ze natuurlijk voor de grotere kindjes ook hele leuke kleding ideaal voor het nieuwe school jaar.
Kortom heb je iets nodig voor je eigen kind of alleen een cadeautje ga zeker naar de Zeeman en je slaagt altijd. Oh en als laatste tip de cadeau verpakking zijn ook heel handig en leuk. en maken je cadeau compleet.

 

 

 

Advertenties

0 reacties op “ZEEMAN SHOPLOG BABY COLLECTIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: