Lifestyle

CAKE BATTER MANIA

cake batter roxy paay

Een tijd terug waren wij bij Bakersdough DE Cookie dough bar van Rotterdam om weer eens wat cookie dough te eten. Toen we daar waren kwamen we er achter dat ze iets nieuw hadden op het menu…. Namelijk Grandma’s cake batter…

Ik kan mij zeker de momenten nog herinneren van vroeger dat ik met mijn moeder of oma een cake ging bakken en dat je dan de gardes of de kom mocht uitlikken. Eigenlijk was dat het lekkerst, nog lekkerder dan de cake die nog de oven in moest.

Zou de cake batter net zo lekker smaken vroegen wij ons af….? Nou ik moet zeggen het komt zeker in de buurt, in combinatie met een bolletje vanille ijs, wat vers fruit en sprinkles was het echt een feestje om op te eten en natuurlijk voor herhaling vatbaar.

Eenmaal thuis ging ik gelijk op Pinterest kijken om te zien welke variaties aan recepten er allemaal zijn. Ik kwam de volgende tegen truffles, een cheesecake versie, een dip, brownies en een botercreme en dat allemaal in de smaak cake batter.
Deze recepten kun je vinden op mijn Pinterest baking bord.

 

 

 

Op Instagram zag ik ineens de nieuwe maak van Ben & Jerrys tegen. Deze smaak  heet Birthday cake en bestaat uit vanille cake beslag, roomijs met roze glazuur, aardbeiensaus en stukken cake. Maar helaas klinkt de combinaties mega lekker maar in het echt valt het een beetje tegen.

Lijkt jou cake batter lekker om te eten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

0 reacties op “CAKE BATTER MANIA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: