Mommy

Zwangerschaps Tag

Zwangerschaps TAG roxypaay.com

Zwangerschaps TAG roxypaay.com

 

 

Online vond ik deze leuke zwangerschaps tag.

1. hoeveel maanden ben je zwanger? Intussen in kleine Floris al weer 4 weken, maar ik ben bevallen precies met 40 weken.

2. hoe was de reactie van je familie? Iedereen was super blij voor ons.

3. Weet je wat het wordt? Wij wisten vrij snel al wat het ging worden, wij hadden een NUB theorie laten uitvoeren op een van de echo foto’s en toen zei iedereen al vrij snel een jongen. Met 15 weken hebben we een gender reveal echo laten maken en het was niet te missen het is een jongen.

4. Wat wilde je hebben? Nu ik een jongen heb ben ik hier super blij mee, misschien ooit nog een meisje erbij zou wel super gaaf zijn.

5. Waar heb je het meest trek in tijdens je zwangerschap? Ik moet zeggen ik heb niet echt trek gehad in rare dingen, wel veel peren ijsjes aan het einden van de zwangerschap. Ohja cassis vond ik ook ineens heel erg lekker.

6. wat vind je het leukst aan zwanger zijn? Het zien groeien van je buik is iets heel bijzonders, vooral omdat mijn buik ook mooi naar voren groeide en natuurlijk het schoppen van de kleine is heel bijzonder om mee te maken.

7. en wat het minst leuk? Ik kon mijn harde lenzen op een gegeven moment niet meer dragen, door je hormonen veranderen je ogen. Hierdoor zaten ze niet meer lekker en moest ik weer mijn bril gaan dragen.

8. welke namen hebben jullie gekozen? Wij hadden vrij snel de naam Floris gekozen, nog voordat we wisten dat het een jongen werd. Meisjes namen vonden we iets lastiger. Maar deze hou ik natuurlijk nog geheim, wie weet komen ze nog een keer van pas. We hebben bewust voor meerdere namen gekozen, de overige namen zijn  van familie leden.

9. wie wil je dat er bij is tijdens de bevalling? Ik wilde naast mijn vriend ook graag dat mijn moeder er bij zou zijn.

10. had je een geboorte plan? Ik had heel braaf een geboorte plan gemaakt, het is goed dat je alvast na denkt over wat je wel en niet wilt.

11. wil je pijn medicatie gebruiken tijdens de bevalling? Ik had mij voorgenomen zo lang mogelijk zonder te proberen, uiteindelijk heb ik 2x een ruggenprik laten zetten die niet werkte en ook de morfine pomp was aangesloten, deze werkte ook niet.

12. ben je bang voor de bevalling? Nee ik ging er redelijk blanco in, je weet nu eenmaal dat het geen pretje gaat zijn en dat de baby eruit moet. Hoe de bevalling gaat lopen is niet te voorspellen en bij iedereen anders.

13. waar kijk je naar uit na de bevalling? Dat ik weer mijn lenzen kan gaan dragen, ik moet nog minstens 3 maanden wachten. En carpaccio heb ik mega trek in.

14. borstvoeding of flesvoeding? Wij hebben gekozen voor flesvoeding.

15. ga je je eigen baby voeding maken? Zodra Floris hapjes mag hebben ben ik zeker van plan die zelf te gaan maken. Of ik het vol hou weet ik niet, je leest vaak dat veel moeders toch op den duur ook wat potjes geven. En ik moet zeggen je kan tegenwoordig echt goede hapjes krijgen voor baby’s.

16. wat is je thema voor de babykamer? Onze baby kamer is grijs met een vleugje baby blauw.

17. wat voor soort luiers ga je gebruiken? Dit vond ik een lastige keuze, je leest zo veel verschillende meningen. Ik besloot te zorgen van alle merken wat in huis te hebben, vaak krijg je ook proef luiers. Uiteindelijk vind ik Pampers het fijnst en gebruik ik die nog steeds.

 

Dit zijn mijn antwoorden… Benieuwd wat jullie antwoorden zijn op deze zwangerschaps TAG.

Advertenties

0 reacties op “Zwangerschaps Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: