Lifestyle

6 redenen waarom je de serie Reign op Netflix moet volgen.

Reign Netflix

Door een collega ben ik de serie Reign gaan kijken en dat was echt de beste tip EVER!
Ok ik moet wel ben bekennen ik ben echt een geschiedenis nerd en ben gek op alles wat met ridders en kastelen te maken heeft, dus het was voor mij niet moeilijk om binnen 1 aflevering fan te worden van Reign.

Hier 6 redenen waarom je Reign zeker moet gaan kijken.

 • De kleding

  Iedereen in de serie draagt de écht de mooiste outfits. De details zijn zo mooi gedaan. Ik wil niet weten hoeveel uur aan handwerk er in deze jurken zit.

  "He was gone, never coming back...she felt like her heart was going to fall into the grave with him, she wished it wouldenchanted-forest00: “. ”Costume Dress Adelaide Kane as Mary Stuart, Queen of Scots in Reign

 •  Het haar van de dames

  Ze hebben allemaal lang haar en daar kun je natuurlijk de meest geweldige kapsel mee creëeren. Ze hebben vaak losse krullen, veel vlechten in en vaak ook nog eens een haarband in hun haar. Natuurlijk hoeven ze het niet zelf te doen want daar hebben ze hofdames voor, dat maakt het natuurlijk allemaal een stuk makkelijker. Binnenkort maar eens wat tutorials gaan kijken voor inspiratie en tips. 🙂

  NIAMH search MoreVisherra's mother died in childbirth and she was abandoned to her uncle, who did not like her. He then abandoned her to the Vishu, her other uncle, who cared for her, but as the Vishu was not very affectionate in general, she did not receive much love in her childhood and her offish demeanor and tendency to destroy anything good made it more difficult.Reign - this show, man. Hair + amazing costumes and adore the set too: look at the beautiful wall design"Ze heeft gewonnen." Ademde hij. "Ze heeft gewonnen. Ze is niet kapot gescheurd." Er klonk niks meer dan doodse stilte daarna. "Ja.' Zei Feyre. Haar ogen waren duister. "Ik ben heb gewonnen. Ik ben een Winnaar. Een wapen. Van vlees en bloed. En dit is mijn Winnaar's Nachtval. En er komt een nachtval waarop ik jullie allemaal neerhaal, en vermoord." - De Winnaar's Nachtval

 • Oneindig kijk plezier

  Er zijn op dit moment 3 seizoenen op Netflix, maar elk seizoen heeft tussen de 18 en 22 aflevering, genoeg kijk plezier.

 • Frary (aka Francis and Mary)

  Vergeet koppels als Kimye of Branjalina, Reign heeft namelijk Frary, Francis & Mary de twee personen waar het verhaal omdraait. Ik vind ze super samen, maar zo’n verloving waar verplichtingen aan gekoppeld zijn valt niet mee om in te zitten.

 • De knappe mannen

  Er zitten niet alleen knappe vrouwen in deze serie, de mannen zijn ook niet vervelend om naar te kijken. De blonde Francis, de stoere Bash of ga je meer een koning Henry? Allemaal hebben ze wel iets toch? Genoeg zwijmel plezier.
  Screenshot of Toby Regbo as Francis, Dauphin of France, in "Reign" - I'll just drop this in here and see what you guys make of it.Wait! We have no men in the show. But the men of Reign are just hot. Reign (TV show) Torrance Coombs as Bash

 • De geschiedenis

  Vergeet de saaie geschiedenis lessen die je op school had, hier leer je meer van. Als je een beetje geschiedenis nerd bent dan maakt het deze serie alleen maar leuker.

Genoeg redenen toch?

Advertenties

0 reacties op “6 redenen waarom je de serie Reign op Netflix moet volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: