Lifestyle

Food diary – vakantie Nice/Cannes 2016

food diary

Altijd als ik met mijn moeder op vakantie ga dan draaien om vakanties om een aantal dingen; shoppen, cultuur maar vooral om ETEN! En zeker in Frankrijk zijn we er gek op. Meestal zorgen we dat we geen ontbijt bij het hotel nemen. Want als de Fransen ergens goed in zijn is het ontbijten. Petit dejunier bestaat meestal uit een verse jus d’orange (waar ze heel irritant ijsblokjes in je glas bij doen) een cappuccino en een croissant. Hier zijn natuurlijk diverse variaties voor maar voor is dit de beste combi. Dit alles kan je bij sommige bakkers al krijgen voor €5 p.p

En mijn gouden tip is wissel gezond met lekker af. Als je veel salades eet dan kan je best ook een taartje of een nagerecht nemen. En voor ons geld altijd dat wij heel veel lopen in de vakantie. Dus de calorieën loop je er zo af.

Hieronder mijn lekkerste gerechten…..

De start van mijn vakantie is niet compleet zonder een Starbucks op het vliegveld.

 

Als je in frankrijk bent moet je natuurlijk wel een verse croissant als ontbijt nemen met een goede kop cappuccino is dit een mooie start van mijn dag.

Mijn moeder en ik proberen al dat lekkers zeker ook af te wisselen met veel gezonde salades. Hier en daar een lekker Frans visje of een mini hamburger met frite voor de variatie  moet ook kunnen.

Een voordeel van een salade als hoofdgerecht, er blijft voldoende ruimte over voor je toetje. En die waren afgelopen vakantie goddelijk. Stiekem is mijn life motto ok ” Life is short eat dessert first” 🙂

Advertenties

0 reacties op “Food diary – vakantie Nice/Cannes 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: