Fashion

I LOVE LACE SHORTS

lace short look

Lace shorts is iets wat ik in de zomer super leuk vind. Je kan ze op verschillende manier stylen. Vooral de combi van een lichte short met een spijkerblouse vind ik helemaal leuk, overdag met converse savonds met hakken. Maar de stoere versie met het leger jasje hieronder vind ik ook erg leuk staan. Is een hele lace short is te veel voor je dan kan je natuurlijk ook de combi van een jeans short met wat lace accenten dragen en dan kan de DIY video onderaan erg leuk zijn.

Wil je nog meer inspiratie kijk dan eens op mijn Pinterest borden “love the look” voor meer style inspiratie of “DIY” voor leuke tips en trics.

15 Popular Outfit Ideas to Inspire Your Spring Look - Style Motivation: How To Wear Summer Shorts: Crochet: 20 Style Tips On How To Wear Lace Shorts╰☆╮Boho chic bohemian boho style hippy hippie chic bohème vibe gypsy fashion indie folk the 70s . ╰☆╮: lace shorts! Love this outfit: Light pink + lace.: Tie Belt Lace Shorts: Minty Lace shorts: Ibiza style #Ibiza #trasteandoenmimaleta:

Heb je zin om zelf lekker crea aan de slag te gaan, dan is de DIY video van Bethany Mota super leuk om te kijken, ze plakt een lace randje aan haar shorts en bleekt de jeans ook nog eens.

crochet shorts jeans DIY lace crafts:

Advertenties

0 reacties op “I LOVE LACE SHORTS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: