Fashion

VMA’s MIJN FAV OUTFITS

Van de week waren de VMA’s en vroeger in mijn tijd was dat echt een big deal… Al heb ik nu het idee dat het veel minder leeft, MTV had niet eens een live uitzending.

Huffington Post plaatste een overzicht van de best en worst dressed celebs van die avond. Ik heb een samenvatting van de outfits die ik zelf het leukst vond gemaakt. Want ja die slechte looks daar wil je niet nog een tweede keer naar kijken.

Voor mij is de ultieme winaar Taylor Swift. Helemaal in haar eigen stijl en haar make up look is geweldig. Zij ziet er altijd classy uit. En in een tijd waar Kylie Jenner er extreem sletterig uitziet 9 van de 10 keer. Vind ik dit een verademing.

Maar vooral Kim Kardashians outfit bracht veel teweeg. Maar laten we eerlijk zijn ze is zwanger, probeer dan maar een leuke look voor de rode loper te vinden, dat zal niet mee vallen. Ik vond haar outfit leuk,  typisch Kim K . Maar moest wel erg lachen om het artikel dat op de site van Buzz Feed staat. Zij maakten een lijst van 13 dingen/mensen waar zij het meest op leek die avond. En nu zijn er veel mensen online die dit erg gemeen vonden, maar ik zeg wel eerlijk, om de vergelijking met Barney Ruble heb ik wel erg hard gelachen.

Kim Kardashian, Taylor Swift, Selena Gomez,Lily Aldridge

Rita Ora, Gigi Hadad, Kourtney Kardashian,

 

Bron: Huffington Post en Buzz Feed.

Advertenties

0 reacties op “VMA’s MIJN FAV OUTFITS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: