Lifestyle

Mijn planner verslaving.

Sinds een aantal weken ben ik helemaal planner verslaafd  geworden. Het begon met het kopen van een pakje washi tape, volgens mij bij de Action. Al snel wilde ik nog meer kleuren, intussen heb ik een hele doos vol, maar je zult begrijpen dat dit nog niet alle kleuren en patronen zijn die er bestaan….. I want it all…. Ik ben verslaafd ik geef het toe.

Altijd als ik iets nieuws ontdek dan ga ik altijd gelijk op Youtube en Pinterest kijken of ik tutorials kan vinden, want ik wil dan ook gelijk alle ins en outs.

De blog van Strange & Charmed is echt heel handig als je alles over plannen wilt weten. In “how to start a Filofax!” legt zij precies uit hoe je kunt starten en wat je nodig hebt.

 

image stranged and charmed

foto: Strange & Charmed

Op haar blog i heart you coffee, legt Elle precies uit wat je volgens haar nodig hebt om te starten met plannen en ze laat zien hoe zij haar planner bijhoudt en vooral hoe zij haar planner versiert. Ook laat zij vaak updates zien van alle stickers die zij op Etsy koopt. Je wordt er mega hebberig van.

Nu weet ik dat sommige mensen deze vorm van decoreren erg kinderachtig vinden maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ik ben van persoon heel creatief en ben dan ook gek op creatieve hobbys, het is voor mij echt een stukje ontspanning en ook al ben ik 32 ik ben nog steeds gek op stickers, roze en alle prinsessen dingen. 🙂

Er zijn heel veel soorten planners, Filofax is denk ik in Nederland wel de bekenste, deze kun je zelf vullen met losse papieren. Maar in Amerika gaat er echt een wereld voor je open, daar zijn zoveel planners te verkrijgen zoals de Erin Condren, KikiK of de Happy planner. Je kunt natuurlijk ook zelf een planner maken, op Pinterest vind je veel gratis printables waarmee je je planner zelf kunt samenstellen. Op Etsy verkopen ze ook veel planner sets, deze moet je wel voor betalen.
Je kunt het heel overzichtelijk houden in je planner en bijvoorbeeld alleen de stickers van Etsy gebruiken om zo je planner bij te houden. Er zijn ook mensen die meer de voorkeur geven aan alleen washi tape. Waar je ook al hele leuke decoraties mee kunt aanbrengen. Je merkt dat de rage in Nederland steeds groter aan het worden is, winkels als Hema doen er al flink aan mee. Jeee voor de Hema 🙂

Als je nog meer inspiratie wilt hebben kun je een kijkje nemen op mijn Pinterest board “planner & journals

never grow up. peter pan

Advertenties

0 reacties op “Mijn planner verslaving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: