Lifestyle

The power of vulnerability – Brane Brown.

Via de vlogs van Mascha ben ik bij de het Youtube kanaal van Ivana terecht gekomen dat EnterpriseME TV heet. En ik kan echt zeggen ik heb de afgelopen dagen aan binge watching heb gedaan. Ze is op dit moment aan het backpacken en maakt hier travel vlogs over. Maar vooral haar andere filmpjes die gaan over clean eating en een betere versie van jezelf maken zijn super leerzaam.

Via deze video “Schaamte, geluk, vrouw zijn en eigenwaarde: 4 learnings” kwam ik terecht bij de video van Brene Brown, het duurt 20 min, dus pak een lekkere kop thee of koffie en ga er gewoon even voorzitten. Wat deze vrouw allemaal verteld is zo logisch en vooral heel leuk gebracht. Echt een aanrader.

Advertenties

0 reacties op “The power of vulnerability – Brane Brown.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: