Food

Yogurt snacks

In de video van Blair Fowler een paar dagen terug kwamen de yogurt pretzels voorbij, dit is echt iets wat mij super super lekker lijkt, maar ik vraag me af of we deze in Nederland ook verkopen? Zelf maken is natuurlijk ook een optie.

Op Youtube vond ik dit recept, het enige nadeel is dat het recept erg veel suiker bevat en als ik erg veel zeg bedoel ik 3 cups poedersuiker terwijl je maar 1 cup yoghurt gebruikt. Maar dan nog klinkt het wel echt heerlijk hihi.

 

Wat natuurlijk een super leuk alternatief is om yogurt strawberries te maken. In dit recept worden geen extra suikers toegevoegd en dat scheelt natuurlijk een hoop. Ook kun je dit leuk met andere fruit soorten doen.

Advertenties

0 reacties op “Yogurt snacks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: