Fashion

Saturday Style: sneaker look

www.roxypaay.com sneaker look fashion inspiration

Ok ik ga het eerlijk toegeven, vroeger was ik nooit echt een sneaker girl. Maar sinds de laatste jaren ga ik ze steeds leuker vinden en ze ook meer waarderen, want zeg eerlijk ze lopen wel heel erg lekker. Eigenlijk door mijn eigen New Balance sneakers ben ik overstag gegaan en er staan ook al weer nieuwe sneakers op mijn verlanglijstje. Zeker zoals de looks hieronder zijn vind ik het heel leuk staan, lekker casual maar niet te sportief. Want dat geef ik eerlijk toe sportief ben ik niet haha..

 

www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look www.roxypaay.com sneaker look

 

Bron fotos: Alle fotos komen van mijn Pinterest bord “love the look”

Advertenties

0 reacties op “Saturday Style: sneaker look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: