Fashion

Angelica Cashmere matt finish

angelica nail polish review

Toen ik jonger was is mijn liefde voor nagellak begonnen. Als tiener had ik echt een ware nagellak verslaving, elke kleur, elk glittertje, ik had het in huis. Naar mate ik ouder werd zakte deze verzameling wat weg. Even was er nog een opleving toen ik een opleiding tot nagelstyliste volgde.

Paar weken terug toen ik in Primark den haag was, ontdekte ik een flesje van Angelica, de Cashmere matte finish in de kleur Pashmina. Echt een hele mooie zachte kleur, kan ook niet anders met zo’n naam. En het idee van een matte nagellak trok me toch wel weer.

Al meerdere keren in het verleden heb ik matte nagellakken geprobeerd, van Sephora t/m de Hennes het maakte mij niet uit welk merk het was, het was het net niet. Misschien is het gewoon wennen en met dat idee besloot ik het flesje toch te kopen.

En je raad het al deze keer beviel het me wel. Het kan zijn dat het kleine goud schittertje het iets spannender maakt. I like it.

De serie van de Cashmere effect collectie bestaat uit 4 kleuren, namelijk Feather, Pashmina, Mohair en Merino en allemaal met een matte finish. Toen ik de gehele collectie op hun site zag staan was ik gelijk weg van de andere tinten. Zodra ik weer in de buurt ben van een Primark ga ik zeker even checken of ze deze ook verkopen. Vooral de Mohair (grijze tint) vind ik echt super, leuk gecombineerd met een rozen kleur, als je bijvoorbeeld je ring vinger in een andere kleur doet of een nail art er mee maakt. De flesjes zijn €2,75 en dat is goed te doen 🙂 .

De nagellak droogde erg snel wat heel fijn is. Wel vond ik met het aanbrengen dat het wat dikker aanvoelde. De structuur lijkt heel erg korrelig waardoor je even de twijfel kan hebben of dit wel mooi op gaat drogen, maar gelukkig zie je er niets van als de nagel droog is.
1 laag vond ik net niet overal even goed dekken, dus ben ik voor 2 lagen gegaan, precies genoeg.

 

Advertenties

0 reacties op “Angelica Cashmere matt finish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: