Lifestyle

Mijn week op Instagram #11

#maandag avond ging ik mijn beste vriendin helpen met rommel inladen van haar nieuwe woning. Wij hebben geen mannen nodig en doen het zware werk wel zelf. #’A hat kind of day” was het op dinsdag, ik ging samen met mijn moeder naar Hilligersberg. #Uiteraard hoort daar een heerlijk latte machiato bij die wij op het terras van Abrazo namen. #Bij Juct C kocht ik deze rode sneaker, i love them.

#’Savonds maakte ik een van mijn favo nieuwe stamppotten zoete aardappel met rode kool erdoor, heerlijk. #Ik zit sinds kort weer op Snapchat volg jij mij al? #roxypaay #zondag was het echt een dag om even wat frisse lucht op te snuiven en liep ik de hele kralingse plas rond.

Ik ben te volgen op Instagram, volg jij mij al?

Advertenties

0 reacties op “Mijn week op Instagram #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: