Lifestyle

Mijn week op instagram #10

#Mijn week begon met een fotoshoot in emmeloord. #Dinsdag had ik een afspraak in Den Haag, een mooie kans om de nieuwe Primark te bezoeken. Waar ik deze nieuwe top scoorde “just be your #selfie”
#een glas munt thee op vrijdag bij Hotel New York tijdens een lunch date met een goede vriendin. En de fotos waren binnen van de shoot die ik begin van de week had, super mooi.

#Zaterdag begonnen we met een fruit salade. De hele dag hebben we House of cards gekeken, zeker een verslaving. #Einde van de dag toch maar even naar de appie gegaan, de zon ging al onder en dat zag er heel mooi uit. ##Zondag zijn we even net de auto weg geweest en uiteraard met dit mooie weer rijden we met het dak open. #smiddags ben ik met mijn moeder op stap gegaan naar een optreden in Schiedam van Bernard Fowler, geoorganiseerd door een vriendin van mijn moeder.Volg jij mij al op Instagram?Advertenties

0 reacties op “Mijn week op instagram #10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: