Mijn week op instagram #9

instagram roxy paay week 9

#monday is echt een dag om te beginnen met koffie en dat deed ik dus ook. #dinsdag was ik een dagje vrij en was mijn make up look of the day rood. #ootd stripes laat lente maar komen. #op vrijdag had ik heerlijke bubbels bij een vriendinnetje met hapjes erbij. Altijd gezellig. 

instagram roxy paay week 9

#een latte met een stukje carrot cake van koekela. De taart deelde ik met mijn mams, dat maakt het iets minder erg toch haha #avocado @work in mijn pauze. #zaterdag avond House of cards kijken met Flip op schoot. #ineens is het alweer maart. Wat gaat de tijd toch snel. 

Volg jij mij al op instagram?

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s