Lifestyle

Mijn week op instagram #9

instagram roxy paay week 9

#monday is echt een dag om te beginnen met koffie en dat deed ik dus ook. #dinsdag was ik een dagje vrij en was mijn make up look of the day rood. #ootd stripes laat lente maar komen. #op vrijdag had ik heerlijke bubbels bij een vriendinnetje met hapjes erbij. Altijd gezellig. 

instagram roxy paay week 9

#een latte met een stukje carrot cake van koekela. De taart deelde ik met mijn mams, dat maakt het iets minder erg toch haha #avocado @work in mijn pauze. #zaterdag avond House of cards kijken met Flip op schoot. #ineens is het alweer maart. Wat gaat de tijd toch snel. 

Volg jij mij al op instagram?

Advertenties

2 reacties op “Mijn week op instagram #9

  1. wat een mooie foto van jou in de sidebar! leuke blog heb je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: