Fashion

welk model jas draag jij?

wrap coat

Als je gaat shoppen voor een jas weet je dan naar welk model je eigenlijk op zoek bent? Hieronder zie je precies de namen van een aantal “nette” jassen.

modellen van jassen

Hieronder zie je een aantal van mijn favo modellen. Qua shoppen moet ik zeggen dat ik zelf altijd goed bij de Zara slaag voor jassen omdat zij altijd de trends het snelst volgen en dat voor een leuke prijs in de vertalen.

Cape

Deze cape vind ik echt heel leuk, ik hou van een ruitje en zeker in combi met de hakken en de handschoenen maakt het deze outfit helemaal leuk.

duffle coat

Bij Taylor Swift staat deze duffle coat erg leuk, ik weet niet of ik zelf zon model snel zou kopen. Ik vind dat altijd iets sportiever, maar in een rode of donker blauwe versie kan het wel heel leuk bij jeans staan.

wrap coat

De trend van deze winter is toch wel de wrap coat. In veel merkloze winkels zie je nu een overvloed aan deze jas, waardoor als je de stad in gaat veel meiden tegen komt die ze aan hebben. Het model is super leuk en handig vooral ook als je een jurkje of een rokje aan hebt, maar je kunt deze jas zeker ook stoer dragen. Zelf wil ik heel graag een beige hebben.

 

Bron fotos: Alle fotos komen van mijn Pinterest bord “love the look”

Advertenties

0 reacties op “welk model jas draag jij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: