Lifestyle

ARDEN BEAUTY BY ELIZABETH ARDEN REVIEW

Laatst wilde ik een lekker luchtje voor mezelf kopen. Maarja kerst is net geweest en dus was mijn budget voor shoppen echt op. Bij toeval liep ik bij de Action langs de luchtjes en tussen alle luchtjes van Britney Spears zag ik ineens deze parel.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e1c/60628095/files/2015/01/img_9948.jpg

Elizabeth Arden is voor mij echt een klassiek merk, waarschijnlijk zullen de meeste jonge meiden dit merk niet kennen maar jullie moeders wel.

Elizabeth arden is in 1909 haar eerste salon begonnen in New York. Intussen is het merk wereldwijd bekend, niet alleen om de cosmetica maar ook om de parfums.

Bij de Action kwam ik dus bij toeval Arden Beauty tegen, een eau de parfum van 100ml voor maar 9,95. Ik ben even online gaan snuffelen naar de prijen waar deze fles normaal voor verkocht word en tot mijn verbazing wordt deze fles in Amerika gewoon verkocht voor $60. Wat een grap. Van dit soort goede aankopen kan ik helemaal blij worden.

De geur wordt omschreven als een frisse en bloemige geur. De basis van deze geur is sandelhout, witte amber en sensuele muskus. Omdat het om een eau de parfum gaat blijft de geur langer hangen.

Kortom voor mij is het een top aankoop en een leuke aanvulling op geur verzameling.

Advertenties

0 reacties op “ARDEN BEAUTY BY ELIZABETH ARDEN REVIEW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: