Lifestyle

MIJN NEW YEARS TAG 2014

NY eve in new york

 

Op veel blogs kom je de new years tag tegen. Leek me leuk om het jaar mee af te sluiten.

Welke herinneringen heb je aan oud en nieuw vieren van toen je nog klein was?
Vroeger wisselde ik mijn oud en nieuw af tussen mijn ouders, dus het ene jaar bij mijn moeder en dan weer een jaar bij mijn vader. Toen ik heel klein was ik denk vier heb ik oud en nieuw in New York gevierd bij een feest van MTV waar mijn oom destijds voor werkte. Super spannend en er waren heel veel mensen. Wat volgens mij resulteerde in het feit dat ik onder een tafel zat, daar was het lekker rustig. Hahah ik deed dit wel vaker als kind. Oud en nieuw 2000 kan ik me ook nog goed herinneren. Vrienden van mijn vader gaven een millennium feest wat ook nog een verkleed feest was. Super gaaf was dat.
NY eve in new york

Waar vier je dit jaar oud en nieuw?
Dit jaar vier ik oud en nieuw bij mijn opa en oma, samen met mijn mams en een van mijn beste vriendinnetjes. Ze wonen op de 14 etage. Als het weer mee zit hebben we mooi uitzicht met al het vuurwerk om 12 uur.

Wat is je outfit deze avond?
Voor kerst heb ik een super gave rode top gekregen van de Hennes. Ik denk dat ik deze aan doe op een leren broek met een zwart colbert.

Oliebollen of appelflappen?
1 oliebol moet natuurlijk wel op zo’n avond. Maar als ik moet kiezen kies ik een appelflap.

Drink je Champagne om 12 uur?
Een glas hoort en natuurlijk bij en 1tje moet kunnen. Maar omdat ik nog naar huis moet rijden blijft het bij 1 glas.

Wie wens jij als eerst een gelukkig nieuwjaar?
Dit zullen mijn moeder, opa en oma en mijn vriendinnetje zijn.

Siervuurwerk of knalvuurwerk en steek je het ook af? Siervuurwerk vind ik echt heel mooi om naar te kijken. Maar al dat geknal vind ik zo’n onzin. Ik ga het zeker niet afsteken. Dat laat ik aan anderen over.

Wat doe je meestal op 1 januari?
Vrij weinig hihi.

Heb je goede voornemens?
Umm ja ik doe eens studie voedingsdeskundige en die moet ik echt afmaken. Door gaan met gezond eten. Veel lol maken, genieten van de leuke kleine dingen in het leven en van familie.

Dit was mijn New Years tag… Op naar 2015

Advertenties

2 reacties op “MIJN NEW YEARS TAG 2014

  1. leuke blog! fijne jaarwisseling 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: