Lifestyle

MY XMAS BEAUTY GIFTS

Ieder jaar doen mijn moeder en ik aan cadeaus. Wat we meestal doen is heel veel kleine (goedkopere) cadeaus ipv 1 grote. Waarom? Meer is toch gewoon leuker om uit te pakken haha
Dit jaar heb ik veel beauty cadeautjes gekregen waar ik super blij mee ben.
Veel van de beauty producten komen van de Primark. Ik moet zeggen er is echt niets mis met het make up wat ze verkopen. Tuurlijk moet je het niet vergelijken met een MAC. Maar ik vind dat het zeker goede producten zijn.

Waar ik echt gek op ben zijn de lip crayons. Deze zaten met zijn 4en in een doos. Ideaal voor als je iets makkelijks wilt of bijvoorbeeld voor in je tas. Handig als je even snel wilt bij werken. Het zit tussen een gloss en een lipstick in.
De liquid lipstick is duidelijk een vloeibare lipstick. Iets dikker en iets kleveriger. Maar daardoor is de kleur wel mooi.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e1c/60628095/files/2014/12/img_9885.jpg
De nagellakjes (beige, oranje en rood glitter) en de make up kwasten zijn super handig om je voorraad mee aan te vullen. Van beide kun je nooit genoeg hebben.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e1c/60628095/files/2014/12/img_9884.jpg

De palette van primark heb ik nog niet gebruikt. Maar de palette van NYX daar ben ik echt verliefd op. Wat een super mooie tinten Oogschaduw zitten daar in. Ik dacht laat ik eens een YouTube review zoeken hierover. En wat schetste mijn verbazing de kleuren komen erg overeen met de bekende naked 2 palette van urban decay. Een goed alternatief dus.
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e1c/60628095/files/2014/12/img_9881.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e1c/60628095/files/2014/12/img_9882.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/e1c/60628095/files/2014/12/img_9883.jpg

Mijn kerst was super geslaagd mede door deze cadeaus. Helemaal blij mee. Thanks mom!

Advertenties

2 reacties op “MY XMAS BEAUTY GIFTS

  1. wow, mooie cadeau’s! Kun je gelijk gebruiken voor morgenavond 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: