Lifestyle

Organizen van je computer

Via de vlogs van Mascha op “vloggloss” kwam ik het YouTube kanaal van “Light by Coco tegen, zij is Nederlands maar woont in Amerika, haar video’s zijn in het Engels. Wat helemaal haar ding is minimalisme, nou is dat niet mijn ding, al moet ik wel zeggen dat ik het super vind als je zo kunt leven. Haar video’s gaan dus veel over hoe je dit kunt toepassen in je leven. Het gaat er om dat je dus geen rommel en onnodige spullen in je leven/huis bewaard.

Haar video over het opruimen en organizen van je computer vond ik super handig. Ik probeer veel back-ups te maken op een externe harde schijf en sinds kort heb ik mijn mapje opgeruimd en ingedeeld zoals zij dat doet. Haar tip voor foto’s is dat je mappen maakt per jaar, in deze map maak je weer maanden en hier kun je dan weer foto’s verzamelen per gelegenheid of gewoon de random foto’s die je die maand hebt gemaakt.

Voor mij werkt dit perfect en het ruimde lekker op.
Misschien heb jij ook iets aan haar tips en ideeën.

 

Advertenties

0 reacties op “Organizen van je computer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: