Fashion

Shopping heaven – Wijnegem shopping centre

Hou je ook zo van shoppen? Ben je dan al eens in Wijnegem Shopping Centre geweest in Belgie? Nee?

Zet het dan op je to do list! 250 winkels wie wilt daar nou niet heen?
Enkele weken terug ben ik er na jaren weer zelf eens geweest. Tuurlijk zijn er veel merken die wij hier in de grote steden ook hebben. Maar toch merk je goed dat de collecties aangepast zijn op het land. En zo zag ik bijvoorbeeld bij de Zara hele leuke items die ik in Nederland nog niet gezien had.

Ik zal niet alle merken gaan bespreken haha, maar dit zijn 2 van mijn favo winkels, het zijn  merken die we hier helaas nog niet hebben. Deze 2 merken heb ik leren kennen vorig jaar tijdens mijn vakantie in Frankrijk.
Undiz is echt een lingerie heaven. Ze hebben zo veel leuks, naast alle onwijs leuke setjes hebben ze ook heel veel leuke tops, sweat pants en een hele leuk sportlijn. De stijlen zijn erg breed, romantisch tot heel stoer of juist heel kleurrijk.  Ik heb al meerdere setjes daar geshopt. Via de website kan je shoppen, ze leveren naar Nederland maar helaas is de siter er alleen in het frans. Dus dat is wel jammer. De prijzen zijn erg leuk, de duurste BH is rond de €20. Daar word ik in ieder geval heeeeel blij van 🙂
undiz logo

Calzedonia is een Italiaans panty merk, wat intussen 1750 winkels en helaas nog geen winkel in Nederland. Ze hebben in de loop der jaren hun collectie flink uitgebreid en verkopen nu ook super gave leggings en treggins. Waar ze ook echt om bekend staan zijn de panty’s met print. In Frankrijk heb ik de cute-ste (is dat een woord? vast wel) kitten panty gekocht. Dit is echt iets waar ik heel erg van hou en moet zeggen dat de kwaliteit erg mooi is.
IMG_8870.JPG

Kortom zeker een tripje waard! Misschien een leuk idee als je nog gaat kerst shoppen! Have fun.

Advertenties

0 reacties op “Shopping heaven – Wijnegem shopping centre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: