Lifestyle

VERJAARDAGS CADEAUS

Vorige week dinsdag was ik jarig en dat betekende een week van cadeautjes. Het begon met een cadeau van de Primark op mijn werk. Daar maak je me altijd blij mee en die zal zeker goed besteed worden.
Savonds ging ik naar mijn opa en oma waar ook mijn moeder zou zijn en ik mijn cadeaus zou krijgen. Mijn moeder en ik hebben over de jaren een beetje het systeem opgebouwd dat we met verjaardagen en feestdagen liever veel kleinere cadeaus doen dan dat we 1 duurder cadeau geven.

De cadeaus die ik kreeg was ik echt super blij mee. De absolut topper was mijn olijf groene tas van Longchamp. Een merk wat ik jaren geleden ontdekt heb. De tassen zijn vouwbaar en in diverse maten te verkrijgbaar. Ik had er al 2 in mijn tassen collectie. door mijn vakantie in Zuid Frankrijk is mijn liefde weer aangewakkerd. Het model heet Le Pliage en is geinspieerd op de Japanse origamikunst.

IMG_8915.JPG

Ook mijn zwarte H&M flaphoed ben ik super blij mee. De trend van deze winter. H&M hanteert hoeden maten en mijn maat was online en in een aantal filialen uitverkocht, dus ben super blij dat mijn moeder deze heeft kunnen krijgen voor mij.

Op zaterdag vierde ik voor een klein groepje vrienden en familie mijn verjaardag. Ook toen ben ik super verwend en een paar cadeaus sprongen er zeker uit.

Een tijd terug schreef ik een blog over de leuke canvas doeken van Martines Lifestyle en zei toen al dat de Chanel doeken mijn favoriete zijn. Van mijn beste vriendinnetje heb ik nu eindelijk mijn eigen Chanel canvas gekregen. Van eigenaresse Martine kreeg ik nog een klein canvas doekje met de tekst “we’ll always have Paris” Super blij mee, ze hebben beide een mooi plekje in mijn huiskamer gekregen.

IMG_8914.JPG

Van een goede vriendin van de familie, ik noem haar altijd tante, kreeg ik een super gave geurkaars van het merk Voluspa. Ik kende het merk niet, maar woat een super mooie kaarsen hebben ze. De kaars die ik heb gekregen komt uit de Vermeil serie en de geur is Makassar Ebony & Peach. De verpakking is echt heel mooi. Zoals zij zelf op hun website vermelden als de kaars op is kan je het doosje zeker opnieuw gebruiken, gewoon omdat het zo mooi is. De kaarsen zijn gemaakt van cocos wax. Mijn kaars komt bij Zola
vandaan, een hele leuke zaak in Rotterdam op de meent. (de shopping straat van dit moment in Rotterdam.)

IMG_8916.JPGIMG_8917.JPG

 

Uiteraard vind ik mijn andere cadeaus ook heel leuk, zo heb ik o.a panther print spullen van Douglas gekregen, armbandjes, nog meer geurkaarsen, een selfie stick, macarons, een digitale weegschaal.

Kortom flink verwend, maar boven al was het een hele gezellige avond.

Advertenties

2 reacties op “VERJAARDAGS CADEAUS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: