Lifestyle

Ik zie ik zie wat jij niet ziet – Paparazzi

Het klinkt creepy, iemand die jij niet kan zien maakt foto’s van je… Hij ziet jou wel, maar jij weet niet dat hij er is. Dit overkwam mij dus vorige week. Eens in de tijd ben ook ik de klos… En ik kan er niets aan doen…. hahah

Al vanaf klein kind ben ik gewend dat er fotografen zijn die een foto van je willen maken. Ging je naar een feestje dan stonden er altijd wel een aantal fotografen bij de ingang. Waren we op het vliegveld dan was het hetzelfde verhaal. Bij een feestje weet je van te voren wel dat de kans groot is van hun aanwezigheid. Maar op het vliegveld verwacht je ze niet snel.. Reden dat ze er toch staan, vaak bellen personeelsleden van vliegtuig maatschappijen door wie er op de vlieglijst staan.

Nu ik ouder aan het worden ben is het gewoon iets wat bij mijn leven hoort en ben ik het gewend. Ga ik naar speciale events dan hou ik er stiekem rekening mee dat je op de foto gezet kan worden. Een aantal paparazzi fotografen heb ik zelfs op Facebook, het zijn ook maar gewone mannen 😉

Maar afgelopen vrijdag waren mijn moeder, mijn tante en ik een hapje eten. Na een gezellige avond bij het vertrekken zijn we dus gefotografeerd. Niets in de gaten gehad en dat terwijl ik zelfs in de camera kijk. Het blijft raar om jezelf zo tegen te komen in een boekje. Maar goed thats part of my life…..

IMG_8738.JPG

Advertenties

0 reacties op “Ik zie ik zie wat jij niet ziet – Paparazzi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: