Fashion

PRIMARK TOILET TAS

Ok, ik beken. Ik ben gek op tassen en toilettasjes. Flink wat manden/kasten in mijn kleedkamer zijn gevuld met tassen. En als je je verslaving wilt voeden dan kom je natuurlijk al snel uit bij de Primark. Een van mijn favo winkels! Deze schattige toilet tasjes zijn mijn nieuwste aanwinsten.

Gelukkig hebben ze veel variaties en modellen bij de Primark. Laatst gebruikte ik nog een versie met 2 vakken, in een soort Chanel stijl zwart met doorgestikt met een witte strik. Maar na een tijdje was ik daar weer een beetje klaar mee, twee vakken is niet altijd handig als je iets snel zoekt. (Lees mooi excuse om een nieuwe te kopen).
Dus deze keer dacht ik laat ik weer eens voor 1 groot vak gaan. Natuurlijk de weegschaal die ik ben kon ik niet kiezen tussen twee deze cuties. Tja dan maar allebei en dan naast een make up tasje nog maar een ander tasje maken. Al snel had ik de oplossing, een Iphone tasje.
De Beer gebruik ik voor mijn make up en in de Pinguin zitten mijn kabeltjes en mijn extra batterij oplader. Ik hou er van als alles netjes in mijn tas zit dus dit is een goede oplossing en daarbij vind mijn Iphone het nodig om snel leeg te gaan, extra batterij is daarbij wel handig.

IMG_8452.JPG

Advertenties

0 reacties op “PRIMARK TOILET TAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: