Fashion

CHANEL, I LOVE IT

Tijdens mijn vakantie in Zuid Frankrijk liepen mijn moeder ik bijna iedere dag langs de Chanel winkel. De Allereerste keer dat we daar langs liepen hebben we natuurlijk uitgebreid staan kijken wat er allemaal te zien was. Het begon heel leuk, met kleuren als grijs en baby roze zit je bij mij al snel goed. Maar toen we door liepen en langs de laatste etalage kwamen waren we beide in shock. Wat in hemelsnaam was dit? Een roze pak. Maar dat was het nog niet. Het pak was roze met gaten. Tja dan kan het wel Chanel zijn, mij zal je het niet zien dragen.

Chanel 2014 outfitKim Kardashian in Chanel 2014

Dit is hoe de outfit voorbij kwam in de show. Een beetje een jogging/relax effect, zoals de model het draagt.
Maar dan shockt Kim Kardashian de wereld van de week door dezelfde outfit te dragen… En ja dan mag je vriendjes zijn met Karl Lagerfeld en ja dan mag je Mrs Kim kardashian zijn, het blijft een roze pak met gaten a.k.a het lelijkste pak ter wereld. Het pak zit een stuk strakker om haar lichaam, logisch met haar rondingen. Maar hoewel ik mega voor rondingen ben vind ik het de broek niet ten goede komen (de kamelen teen was net ff iets te veel van het goede)
Eigenlijk ben ik fan van Kim Kardashian haar stijl en op zeker ben ik een Chanel fan, dus vandaar dat ik deze fashion faux pas door de vingers wil zien. Laten we allemaal hopen dat dit pak snel vergeten is in modeland….

Wat ik wel helemaal leuk vind is de Chanel ketting die ik ook in de etelage zag hangen, hier hadden zij de slot van de ketting aan een tas vast gemaakt. Een grove schakel ketting met een groot slot eraan. De slotjes zijn te krijgen in 2 maten en diverse kleuren te krijgen, de prijzen liggen tussen de $2300 en $3300.

Nikkie Plessen is een van de eerste fashionista’s in Nederland die ik er mee gespot heb. Heel goed gecombineerd met een Zwarte outfit, maar ik had niets anders verwacht bij haar. Zeker met haar baby bump vind ik zo’n groot slot leuk staan.

IMG_8278.JPGIMG_8638.PNG

 

(photo credits: instagram: Nikkie Plessen, Pinterest en mijn IPhone)

 

Advertenties

0 reacties op “CHANEL, I LOVE IT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: