Fashion

Thursday Youtube day: Half up hair tutorial

Eigenlijk weet ik eigenlijk niet hoe ik fan ben geworden van Desi Perkins, volgens mij ben ik haar bij toeval op instagram tegen gekomen omdat iemand haar foto likete en zo ben ik terecht gekomen op haar YouTube channel.
Super leuke filmpjes heeft ze.

Mijn favoriet van dit moment is toch wel haar Half up ponytail tutorial.  Deze look vind ik heel simpel, kan sexy zijn en toch ook iets onschuldigs hebben. Sterren als JLO en Khloe Kardashian worden ook al vaak gespot met deze look

khloe kardashian half up hair

In deze Tutorial legt Desi uit hoe je deze look zelf kunt creëren, ik heb zelf geen clip ins en dan is de look ook nog leuk.

Advertenties

0 reacties op “Thursday Youtube day: Half up hair tutorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: