Fashion

ZEEMAN SHOPLOG

Shoppen wie houdt er niet van? Ik ben er eigenlijk zo gek op dat het mij niet uit maakt waar ik shop, ik ben zeker niet merkengek en schuw dus niet de low budget shops. Zoals de Zeeman, ik weet dat er veel meiden zullen zijn die er niet komen, maar ik zou zeggen give it a try en loop eens naar binnen. Ze hebben heel vaak mooie lingerie setjes voor leuke prijzen.

Maar neem vooral eens de tijd om even in de kleding rekken te snuffelen. Ik moet erbij zeggen dat het wel af hangt van welk filiaal je bent of het snuffelen fijn gaat. De ene Zeeman is wat opgeruimder dan de andere.
Afgelopen week heb ik 2 super leuke items gescoord. Namelijk een crème kanten shift jurkje en een omslag doek.

Het jurkje was verkrijgbaar in het zwart en wit en kost maar €9,99 Het is gewoon een heel simpel jurkje, mouwloos en net tot boven de knie. Je kunt eigenlijk bijna niet de plank mis slaan met deze outfit. Leuke accessoires erbij, killer heels of heel stoer een leer motor jack of toch die ene IT bag. Dit soort type jurkjes moet je gewoon in je kast hebben  voor het geval je ergens onverwachts heen moet, dan heb je altijd wat leuks in huis. Helemaal in de stijl van Chanel. Nou dan zit je altijd goed, toch?

IMG_7453-0.JPG

IMG_7469.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De shawl/omslagdoek is ook een standaard item wat gewoon heel handig is om te hebben. Het is een grote driehoek die je op meerdere manieren om kunt slaan. Er zit een kaartje aan de omslag doek met getekende voorbeelden, nou moet ik zeggen dat deze een beetje optimistisch getekend zijn want deze zijn niet allemaal haalbaar met dit formaat.
De omslagdoek is er in 2 kleuren zwart/wit en in een beige combinatie. Helemaal in de stijl van de B.Loved doeken die al gauw rond de 90 euro kosten. Dan is dit een hele goede copycat voor €9.99

IMG_7454-0.JPG

IMG_7468.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen heeft wel een Zeeman in de buurt, dus ik zou zeggen doe eens gek en loop eens naar binnen als je dat nog nooit gedaan hebt of kijk online. Helaas staat niet alles kleding online, wie weet komt dat nog. Je kunt ze ook volgen op twitter.

Advertenties

0 reacties op “ZEEMAN SHOPLOG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: