Friday Favourite: Chanelery armbanden

Wat is er leuker deze zomer dan een arm vol met leuke gypsy stijl armbanden. Wat een van de hipste merken van dit moment is is Chanelery. Ik ben niet de enige die deze handgemaakte armbanden heeft ontdekt, want celebs als Doutzen Kroes, Leontine en Marco Borsato, Winonah de Jong, Magali Gorre en Chantal Bles dragen ze.
Diana is vorig jaar Juni officieel begonnen met haar merk. Ze maakte al heel lang armbanden voor vrienden en familie. Steeds meer mensen in haar omgeving zeiden dat ze er echt iets mee moest gaan doen.  En zo is haar bedrijf Chanelery ontstaan, vernoemd naar haar dochter Chanel.
20140728-221404-80044973.jpg
Haar stijl is geinpsireerd door de free spirit en kleurrijke gypsy lifestyle. Chanelery werkt met vaste collecties voor de spring/summer en fall/winter.
De absolute topper van dit merk zijn de naam armbanden die je kunt laten maken, met de naam van je geliefde, je kindje of natuurlijk je eigen naam. Je kiest op de website 3 kleuren en geeft de naam door die je in de armband verwerkt wilt hebben en na een week heb jij al je eigen armband in huis, speciaal voor jou gemaakt.
Voor de winter zal het merk ook komen met een collectie kettingen om je outfit nog meer compleet te maken.
20140728-221447-80087110.jpg
Op dit moment zijn er 85 verkooppunten in Nederland en België. Maar je kunt ook in de online shop de sieraden kopen.
Als je toch online aan het shoppen bent op de website van Chanelery, vergeet dan niet een Chanel pony armbandje te bestellen, deze zijn al te verkrijgen vanaf €4,95. Dochter Chanel (7 jaar) is namelijk ook begonnen met het maken en verkopen van armbanden en met een heel belangrijk doel. Chanel is aan het sparen voor een paard en door haar armbanden te verkopen in de shop van haar moeder hoopt ze dat ze haar droom snel kan verwezenlijken. En dat is natuurlijk een super leuk initiatief.
Chanelery kun je volgen en liken op  instagram en op Facebook

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s