Food

DE Cafe: Caribbean ice cappuccino review

Wat is er nou lekkerder met dit warme weer dan een ijskoude cappuccino en helemaal als deze dan ook nog eens aangekleed wordt met allemaal lekkere extra’s erop. Vandaag was ik in Zoetermeer bij het DE cafe en besloot “out of the box” te gaan en te kiezen voor de Caribbean ice cappucino. Terwijl ik in de rij stond had ik even een twijfel moment (je bent een weegschaal of je bent het niet), de foto zag er heerlijk uit maar zit dit niet mier zoet zijn dacht ik nog. Doe eens gek, mijn moeder en ik bestelde deze tropische verrassing.

de zoet

 

En je raadt het al, hij was heerlijk… De combinatie van de koude cappuchino, kokossiroop, slagroom, pure chocoladesaus  en kokosrasp is een goede. Niet te zoet en niet te overheersend de smaken vullen elkaar aan en dat is een fijne verrassing.
Ze maken het drankje pas na je bestelling en dat vind ik zelf altijd er fijn om te zien, dan heb je toch soort van het gevoel dat het vers gemaakt is speciaal voor jou. Ik vind het niet heel goedkoop, maar het is zeker de moeite waard omdat de smaak goed is.

De DE cafe’s zijn sfeervol ingericht, met o.a leuke zwart wit fotos aan de muur. Er zijn op dit moment 24 locaties in Nederland, dus ben je een keer in de buurt van een dan is het zeker het proberen waard, want naast de ice cappuccino hebben ze natuurlijk nog veel meer lekkere koude en warme dranken. Ook de kleine snacks die ze hebben zijn lekker. Wij hadden een appel kaneel muffin en die was echt perfect gebakken en lekker van smaak.

10513466_796058960418909_3429538099683240135_n

 

 

 

 

 

 

24 locaties

Advertenties

0 reacties op “DE Cafe: Caribbean ice cappuccino review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: