Happy 4th of july

Een dag waar ik ieder jaar bij stil sta. In mijn jeugd heb ik in Amerika gewoond en ook al kom je uit het buitenland vanaf dag 1 doe je mee met alle nationale feesten. Zo moest ik iedere ochtend trouw “the pledge” opzeggen als we allemaal in het klas lokaal waren.
En zo vierde ik dus ook ieder jaar 4th of july.

Vandaar happy 4th of july voor alle Amerikanen!

20140704-102614-37574694.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s