Lifestyle

Photo diary pasen

Deze week stond echt in het teken van bezoekjes en familie.
Begin van de week ben ik op visite gegaan bij mijn oma die geopereerd is aan haar heup. Samen met mijn nichtje en haar vriendin zijn we langs gegaan. Altijd leuk als beide kleinkinderen er zijn.
Ook moest ik deze week weer echt aan de studie. In December ben ik begonnen met een studie voedingsdeskundige, omdat ik iets nieuws wilde leren. Maar ik merk dat het zeker pittig is zo naast een fulltime baan.
Tijdje terug is mijn vriendinnetje bevallen van Jolie, vandaag haar voor het eerst mogen ontmoeten. Wat een super lief klein meisje is het.
Zondag was het eerste paasdag, de eerste keer Pasen samen vieren en dat deden we bij zijn familie. Tweede paasdag gingen we uitgebreid brunchen bij mijn moeder. Uiteraard mooi moment om de oude foto albums te voorschijn te halen. Altijd leuk al die herinneringen.

20140421-201838.jpg

20140421-201845.jpg

20140421-201850.jpg

20140421-201856.jpg

Advertenties

0 reacties op “Photo diary pasen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: