Lifestyle

pinterest verslaafd

Hi ik ben Roxy en ik ben Pinaholic.

Zo dat is er uit hahaha.
Sinds ik Pinterest heb ondekt kan ik echt zeggen dat ik het een van de leukste social media site vind, misschien nog leuker dan Facebook. De eerste keer dat ik me aanmeldde bij Pinterest weet ik nog dat het heel geheimzinnig ging, je moest je email achter laten en wachten tot je bevestiging kreeg. Alsof je lid wilde worden van een geheime club, super spannend.

d259791409d26c08598ae790477352f4

Nou ben ik altijd al een grote verzamelaar geweest van plaatjes en foto’s. Mijn sticker boek van Baywatch moest en zou vol gaan. Avonden lang knipte ik trouw alle leuke foto’s uit de Hitkrant van de Backstreet Boys om ze in mijn map te plakken.
Dus om nu digitaal van alles en nog wat te kunnen verzamelen klonk hemels.

Intussen ben ik 20 borden en 3352 pins verder en ben ik nog lang niet klaar. Van mode tot recepten, interieur ideeën tot panther print. mijn scala aan borden is erg breed. Ook heb ik nog 3 geheime borden, dit zijn borden waar je gewoon de pins op kan bewaren die je leuk vind, het enige verschil is dat er een slotje op zit en ze dus alleen voor jezelf beschikbaar zijn.

Wil je ideeën op doen voor je nieuwe woning, iets leuks om te doen met je kinderen in de zomer of nieuwe recepten zoeken alles kun je vinden op Pinterest. Je kunt een woord of omschrijving invullen in de zoek balk maar er zijn ook categorieën waar je op kunt zoeken. Soms verveel ik me en heb ik geen “zoek inspiratie” en gebruik ik de categorieën als startpunt. Zodra je een pin (afbeelding op pinterest) opent zie je onder deze pin vergelijkbare pins, zo kom je altijd weer van de ene afbeelding in de ander terecht. Klik je op de afbeelding dan opent meestal de originele website waar de pin overgaat.
Voor je het weet is er een uur voorbij en heb je 30 pins gerepind (het opnieuw pinnen van een pin van iemand anders).

Ken jij Pinterest nog niet, neem dan snel een kijkje. Heb je al Pinterest neem dan snel een kijkje op mijn pagina en volg mijn borden.

 

 

8e17bcf7b6e6f73c17b3157183984acc

 

 

 

Advertenties

1 reactie op “pinterest verslaafd

  1. Ik ken het , het is zo verslavend! Ik kan hele dagen achter pinterest zitten en nog niet uitgekeken zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: