Food

spinazie ijsblokjes

Ok ik geef het eerlijk toe, ik maak het mezelf graag zo makkelijk mogelijk. En tuurlijk smoothies maken is super makkelijk, je “gooit” alles in de blender en voor je het weet heb je een super drankje. Maar ik heb niet altijd alles vers op voorraad. Dus heb ik daar iets op verzonnen. Ik had een grote zak spinazie bladeren gekocht bij de supermarkt, vers natuurlijk super lekker in je smoothie, maar zon hele grote zak krijg ik niet snel genoeg op, met als resultaat dat ik altijd een groot deel moet weg gooien.

Dus heb ik het volgende voor mezelf bedacht. De spinazie bladeren die over waren heb ik in de blender gedaan met een beetje water erbij, nadat alles goed “geblenderd” was (is dat een woord eigenlijk? hahaha) heb ik het nog even door een zeef laten lopen zodat echt alleen sap overbleef. Deze sap heb ik uiteindelijk in een zak voor ijsblokjes gedaan. En deze in de vriezer geplaatst.

Super handig, als ik nu een smoothie maak doe ik er 2 of 3 spinazie blokjes in en heb ik zo toch nog een beetje iets extra’s in mijn smoothie.
IMG_3305

Advertenties

0 reacties op “spinazie ijsblokjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: