Fashion

FASHION TAG

Toen ik deze Fashion fun tag voorbij zag komen op de blog van Kelly wist ik gelijk deze is zo leuk die ga ik overnemen. Mijn hele leven ben ik al gek op mode. Modeshows bezoeken is een van de leukste dingen om te doen en je krijgt er zoveel inspiratie van. Maar het kan ook heerlijk zijn om een winkel in te lopen en de trends en stijlen in je op te nemen.
Wat betekent fashion voor jou? 
Fashion is voor mij een manier om mij te uitten. Je kan heel goed aan mijn outfit zien hoe ik me die dag voel. En dan kan je makkelijk met kleding en accessoires doen.
Ik ben dan ook gek op shoppem

Hoe beschrijf je je kledingstijl?
Ummm lastig dit in woorden uit te drukken. Mijn stijl is een mix van classy meets sexy. Altijd vrouwelijk. Zeker als ik niet aan het werk ben vind ik het leuk als het kan hakken te dragen bij mijn outfit. Of er een beetje een feestje van te maken. Zeker als ik de tijd heb sochtends vind ik het heerlijk om tutten.

Wat is je favo mode stad? 
Een bepaalde stad heb ik niet echt, Amsterdam is altijd fijn winkelen. Maar misschien is het nog wel leuker om in kleine steden/dorpjes winkels te ontdekken die niet iedereen nog kent. Of als je op vakantie bent leuke items te scoren.
Bij welke winkel slaag je altijd? Zara vind ik altijd wel iets leuks, zeker de jasjes/colberts zijn heel mooi. H&M kan leuk zijn maar ik moet toegeven dat ze soms ook collecties hebben waar ik  me echt niet in kan vinden. River Island is te gek en natuurlijk vind ook ik de Primark geweldig. En dat is zeker een winkel waar ik altijd wel iets leuks weg haal.

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel? H&M slaag ik dus niet altijd, online zie ik vaak wel leuke items maar zie ze in de winkel niet altijd terug. WE vind ik leuk om te kijken maar koop er zelden iets.

Welke winkel zullen we je niet tegen komen? Waar ik dus echt niet shop is de Esprit en Mexx. Dat is gewoon niet mijn stijl, ook een merk als Desigual vind ik vreselijk.
Hoeveel geef jij uit aan kleding? Dat is heel wisselend en is niet een vast bedrag per maand. Ik kan zo maar ineens bij de Primark een paar zakken vol halen. Of een mooi stuk bij de zara halen. Er zit niet echt een patroon in. Wel vind ik het leuker om heel veel stuks te hebben ipv iets heel duurs. Je zal mij dan ook niet snel iets van een heel duur merk zien kopen.
Heb je een item in je kast die je nog nooit hebt gedragen?  
Ik denk dat dat 2 jurkjes zijn die ik ooit bij de Hennes besteld heb. Een strapless jurkje beige met rozen print en een little black dress. En een topje die ik laatst bij de Primark heb gekocht voor mijn verjaardags feestje als back up voor de outfit die ik aan wilde doen maar nog een beetje over twijfelde.
Heb je een fashiongeheim?
Mix en matchen is mijn geheim. En vooral leuke accessoires. Je outfit hoeft niet mega duur te zijn om hip te zijn. Als jij het leuk vind dan straal je dat ook uit. Draag je eigen stijl. Ik zou dan ook nooit zomaar een outfit kopen die op een paspop al kant en klaar gestyled is door de winkel. Wees creatief en durf.
Mijn kasten hangen vol met… 
Heel eerlijk moet ik bekennen dat ik in totaal 6 keding kasten heb en dus eigenlijk ook een kleedkamer (voordeel van alleen wonen 🙂 )Eigenlijk heb ik van alles heel veel, veel tops, veel jasjes en vooral veel accessoires, tassen en schoenen. En daarom ben ik zo gek op mix en matchen.
Wat is je meest comfortabele item? 
Uggs, maar ook een leuke jogging broeken in de stijl van Juicy Couture broeken zit altijd wel lekker als je thuis bent.
530fc171c8d90f6100c04b605d2e65fe
Welk item zou je voor geen goud dragen? 
Crocs, dat is iets wat alleen kan als je in een ziekenhuis werkt…
What is your go-to outfit when you have no idea what to wear? 
Jeans, leuke top en colbert. Altijd goed en zeker met een zwart colbertje kan je niet snel mis gaan. En met een vleugje panther kan je nooit mis… Maar gebruik met mate hahaha
f7e5ce283d439d51dcaa2a55f7780ae8
One fashion trend you wish would come back or stay? 
Moeilijke vraag…. ik denk de tuniekjes die een beetje een ibiza sfeer hebben. Zeker voor mij is dat een stijl die er iedere zomer weer mag zijn. Ballerina’s onder een skinny jeans is iets wat voor mij ook mag blijven.
Bron: pinterest
Advertenties

0 reacties op “FASHION TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: