Fashion

In love met Costes

Sinds augustus dit jaar zijn er een aantal Costes winkels open gegaan. Vandaag was ik voor het eerst in het filiaal in Rotterdam. En ik moet bekennen…. Ik ben in love.

554949_284642605010777_945142061_n

In het verleden had ik wel al wat kledingstuks van Costes gekocht bij de Sting. Maar ik moet zeggen toen ik alle collecties zo samen zag vandaag gaf het een hele andere uitstraling. Costes staat voor vrouwelijkheid, moderne mode en een goede kwaliteit. Volgens Ronny Rosenbaum (de oprichter en ook mede-eigenaar van The Sting) is het doel om allure te leveren tegen een betaalbare, lage prijs.  Ze hebben 4 collecties met namen zoals City Chic, Rebel Luxe, Uptown Glam en Casual Mix. Aangevuld met leuke accessoires.

Eerlijk ik had voor 1000 euro kunnen shoppen en iedere euro zou op gaan, wat een leuke dingen. Jasjes, broeken vesten en tops, ik dacht dat ik even lichtelijk hysterisch werd. Net als ik iets super leuks zag was er weer een rek met een nog leuker artikel.
Dus ben je een keer in Rotterdam of in de buurt van een van de andere 9  filialen loop zeker even naar binnen. Binnenkort hebben ze ook een online shop dus dat is helemaal mooi, hou de site in de gaten. 🙂

Advertenties

0 reacties op “In love met Costes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: